Reidar Holtedahl

Reidar Holtedahl kommer fra stillingen som servicemarkedsdirektør for Mercedes-Benz personbil og har i perioden 1. januar –1. mai 2016 også vært konstituert direktør for Mercedes-Benz personbil. 

Holtedahl begynte i Bertel O. Steen i august 2007 som produktsjef i Mercedes-Benz Norge. I perioden 2011–2014 var han salgs- og markedsdirektør før han tok over som direktør for servicemarkedet hos importøren.  

Reidar Holtedahl vil rapportere til Thorbjørn Myrhaug som leder importvirksomheten, PSA Norge. Denne virksomheten omfatter bilmerkene Peugeot, Citroën og DS. PSA Norge forventes å omsette for mellom 2,3 og 2,5 milliarder kroner totalt og ha til sammen 115 forhandlere.

- Slagkraften i markedet vil bli vesentlig styrket gjennom ny organisering, og med Reidar Holtedahl på laget får vi et kompetent og slagkraftig team, sier Thorbjørn Myrhaug.

Knut Espenes (40) er utnevnt til merkesjef Peugeot, mens Simen H. Nilsen (31) har fått stillingen som merkesjef DS. 

Holtedahl fortsetter i dagens stilling frem til det er avklart når hans etterfølger kan begynne. 

- Jeg vil benytte anledningen til å takke Reidar Holtedahl for god innsats i tiden i Mercedes-Benz personbil, sier Kjetil Myhre som er direktør hos importøren. Reidar har vært en betydelig bidragsyter til den gode utviklingen Mercedes-Benz har hatt i det norske markedet. Vi har nå startet søket etter hans etterfølger, sier Myhre som håper at mange interessenter til stillingen vil melde seg.

Lørenskog, 1. juni 2016