Bertel O. Steen er Norges eldste bilimportør med lange og gode tradisjoner. Hos oss jobber det mer enn 2500 mennesker som brenner for faget sitt innen våre arbeidsområder forhandlervirksomhet, bilimport, bilfinans, eiendom og verksteddrift. I Bertel O. Steen kan du jobbe innen mange arbeidsområder, inneha ulike stillinger og gå flere karriereveier.

Bertel O. Steen skal lede an i utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Vi skal gå i bresjen på temaer som «mobilitet» og «connected car» i en stadig mer elektrifisert transporthverdag. For selv om bilen er i endring, er en ting helt sikkert: Også i fremtiden kommer vi til å ha behov for å komme oss fra A til B - uansett om man må holde i et ratt eller ikke.

Den digitale transformasjonen treffer vår bransje med full kraft, og utviklingen er så rask at man må tilpasse seg hele tiden, og være villig til å satse. Vi skal øke vår innovasjonstakt og tilby tjenester som forsterker kundeopplevelsen gjennom hele kundereisen.

I Bertel O. Steen legger vi til rette for godt arbeidsmiljø og gode muligheter for videreutvikling og karriere. Våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. I utviklingen av morgendagens bilhus, skal vi ha de mest fornøyde medarbeiderne, det er en forutsetning for å vinne kampen om kundene.

Fremtid