Aktuelt

 • Bærekraftrapport 2022

  Bertel O. Steen med ny bærekraftrapport

  Bertel O. Steen publiserer i dag sin første bærekraftrapport. – Bærekraft er et viktig område for oss. Det arbeidet vi har gjort det siste året setter oss i stand til å jobbe målrettet for å oppfylle våre strategiske ambisjoner, samt å rapportere bærekraft på en grundig måte, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Otto Mobility signerer bildelingsavtale i Bodø juni 2023

  Otto vant Norges største bildelingsanbud

  Otto har sikret seg en storkontrakt for bildeling med Bodø kommune og Nordland fylkeskommune. – Anbudet utfordrer oss som leverandør til å finne gode løsninger både for kommune, fylkeskommune, bedrifter og innbyggere, og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, sier Martin Vik, daglig leder i Otto Mobility.

 • Knut Espenes

  Ny leder i Snap Drive AS

  Knut Espenes overtar som administrerende direktør i Snap Drive AS etter Morten Harsem som har takket ja til en stilling utenfor Bertel O. Steen. Espenes kommer fra stillingen som daglig leder av forhandleren Bertel O. Steen Asker og Bærum, som ligger på Rud utenfor Oslo.

 • Harald Frigstad

  Godt resultat for Bertel O. Steen

  Bertel O. Steen leverte et godt økonomisk resultat i 2022. Et meget sterkt år for Mercedes-Benz var hovedårsaken til resultatet. Hele 82 prosent av Bertel O. Steens salg av nye personbiler var hel-elektrisk i 2022, en betydelig økning fra 69 prosent i 2021.

 • Morten Harsem

  Gir seg etter sju sterke år i Snap Drive

  - 2022 ble det sjuende året på rad med omsetningsvekst for Snap Drive. Selskapet har hatt en meget god utvikling. For min egen del er tiden nå inne til å ta fatt på nye utfordringer, sier administrerende direktør Morten Harsem i verkstedskjeden Snap Drive AS – et datterselskap av Bertel O. Steen.

 • Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven sikrer tilgang til informasjon om hvordan virksomheter og leverandører jobber når det kommer til anstendig arbeidsforhold og menneskerettigheter. Dette er viktig for oss i Bertel O. Steen, og i våre kontrakter må alle leverandører forplikte seg til å følge Åpenhetsloven.

 • Harald Frigstad

  Rekordår for Bertel O. Steen

  Kombinasjonen av populære elektriske bilmodeller, lav arbeidsledighet, lave renter og pandemieffekter bidro til å skape gunstige markedsforhold i 2021. Dette la grunnlaget for et sterkt resultat for Bertel O. Steen.

 • Tore Steen

  Tore Steen er død

  En bauta i norsk bilbransje og i vårt konsern er gått bort. Tore Steen født 6. april 1926, døde 8. desember 2021 og ble 95 år. Han har lagt bak seg et innholdsrikt liv og har preget norsk samferdsel og bilbransje, og ikke minst selskapet Bertel O. Steen, på en fremragende måte.

 • Harald Frigstad

  Har overtatt Fiat, Alfa Romeo og Jeep i Norge

  Fra og med 1. desember 2021 har Bertel O. Steen overtatt importen av bilmerkene Fiat, Alfa Romeo og Jeep til Norge. - Vi er glade for å få Fiat, Alfa Romeo og Jeep inn i konsernet og tilby våre kunder enda flere tradisjonsrike bilmerker i den brede modellporteføljen vi har i Bertel O. Steen, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Harald Frigstad

  Bertel O. Steen blir importør av Fiat, Alfa Romeo og Jeep i Norge

  Bertel O. Steen overtar importen av Stellantis-bilmerkene Fiat, Alfa Romeo og Jeep. - Dette er tradisjonsrike bilmerker som kommer med spennende, elektriske modeller de kommende årene. Vi mener det er fullt mulig å øke salget av disse merkene i Norge betydelig, sier konsernsjef Harald Frigstad i Bertel O. Steen.

 • Rune Surland, Simona Trombetta og Petter Kjøs Utengen

  SpareBank 1 går tungt inn i Norges ledende bilabonnementsselskap

  Bilabonnementsselskapet Fleks får inn nye investorer i en rettet emisjon som verdsetter selskapet til rundt 700 MNOK. SpareBank 1 er største deltager i emisjonen med en investering på 255 MNOK. Fleks eies av Bertel O. Steen og har i dag 1 500 biler i flåten. Ambisjonen de neste to årene er å vokse til over 6 000 biler.

 • Podcast

  Bertel O. Steen lanserer to podcaster om bil

  Hvilket forhold har kjente nordmenn til bilen, og hva må du faktisk vite om bil? Dette vil programleder Erlend Osnes og bilekspert Stein Pettersen finne ut av i en ny serie med podcaster der de første episodene slippes i dag.

 • Harald Frigstad

  Firedoblet elbilsalg ga et godt resultat for Bertel O. Steen

  Bertel O. Steen AS leverer et driftsresultat på 865 millioner kroner og et resultat før skatt på 797 millioner kroner for 2020. En firedobling av elbil-salget er en av de sterkeste bidragsyterne til det gode resultatet. Elbilene sto totalt for 56,1 prosent av konsernets salg av nye personbiler i 2020.

 • Harald Frigstad

  Norges største varebilimportør venter kraftig økning i el-andel i 2021

  For tredje år på rad er Bertel O. Steen størst på varebiler i Norge, med en total markedsandel på 27,5 % i 2020. – I 2021 kommer merkene vi representerer med enda flere elektriske modeller og vi forventer en markant økning i el-andelen i varebilmarkedet. Samtidig vil dieseldrevne varebiler fremdeles ha en viktig rolle, spesielt blant de større modellene og i 4WD-segmentet, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • MB EQC

  Godt personbilår for Bertel O. Steen

  Bertel O. Steens merker sto for registrering av 21 157 nye personbiler i et totalmarked på 141 412 i 2020. Det er for våre merker en oppgang på 6 571 enheter sammenlignet med 2019. – Samlet sett ble fjoråret et godt år for vårt konsern når det gjelder salg av nye personbiler, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Harald Frigstad

  Tror på høyere bilsalg og økt andel elbiler

  Bertel O. Steen tror salget av nye personbiler i Norge vil øke til omtrent 145.000 biler i 2021. En høy ordrereserve ved inngangen av året kan øke utleveringene ytterligere. - Vi forventer at det for våre egne personbilmerker vil være rundt 90 prosent av dette som er elektrifisert, det vil si elbiler og ladbare hybrider, sier konsernsjef Harald Frigstad.

logo

Postadresse: Bertel O. Steen AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon: 67 92 60 00