• Bærekraftrapport 2022

    Bertel O. Steen med ny bærekraftrapport

    Bertel O. Steen publiserer i dag sin første bærekraftrapport. – Bærekraft er et viktig område for oss. Det arbeidet vi har gjort det siste året setter oss i stand til å jobbe målrettet for å oppfylle våre strategiske ambisjoner, samt å rapportere bærekraft på en grundig måte, sier konsernsjef Harald Frigstad.

  • Otto Mobility signerer bildelingsavtale i Bodø juni 2023

    Otto vant Norges største bildelingsanbud

    Otto har sikret seg en storkontrakt for bildeling med Bodø kommune og Nordland fylkeskommune. – Anbudet utfordrer oss som leverandør til å finne gode løsninger både for kommune, fylkeskommune, bedrifter og innbyggere, og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, sier Martin Vik, daglig leder i Otto Mobility.

  • Knut Espenes

    Ny leder i Snap Drive AS

    Knut Espenes overtar som administrerende direktør i Snap Drive AS etter Morten Harsem som har takket ja til en stilling utenfor Bertel O. Steen. Espenes kommer fra stillingen som daglig leder av forhandleren Bertel O. Steen Asker og Bærum, som ligger på Rud utenfor Oslo.

  • Harald Frigstad

    Godt resultat for Bertel O. Steen

    Bertel O. Steen leverte et godt økonomisk resultat i 2022. Et meget sterkt år for Mercedes-Benz var hovedårsaken til resultatet. Hele 82 prosent av Bertel O. Steens salg av nye personbiler var hel-elektrisk i 2022, en betydelig økning fra 69 prosent i 2021.

  • Morten Harsem

    Gir seg etter sju sterke år i Snap Drive

    - 2022 ble det sjuende året på rad med omsetningsvekst for Snap Drive. Selskapet har hatt en meget god utvikling. For min egen del er tiden nå inne til å ta fatt på nye utfordringer, sier administrerende direktør Morten Harsem i verkstedskjeden Snap Drive AS – et datterselskap av Bertel O. Steen.

logo

Postadresse: Bertel O. Steen AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon: 67 92 60 00