• Bjørn Maarud

  Elbil-mangel ga svakt resultat for Bertel O. Steen

  Bil- og eiendomsselskapet Bertel O. Steen leverte et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på 456 mnok for 2019. Mangel på elektrifiserte modeller har medført et betydelig fall i konsernets nybilsalg. – Vi snur nå alle steiner for å kutte kostnader, inkludert lønnskutt på 25 prosent for konsernsjef og 15 prosent for andre medlemmer av konsernledelsen, sier konsernsjef Bjørn Maarud.

 • Service verksted

  Tiltak for å sikre forsvarlig drift

  I en global krise må også Bertel O. Steen innføre tiltak for å sikre en forsvarlig drift. – Vi har et viktig samfunnsoppdrag og skal holde hjula i gang. Samtidig må vi tilpasse farten når store deler av verden rundt oss stenger ned. Vi må derfor bruke verktøy som permittering og kostnadskutt på en fornuftig måte som balanserer dette og sikrer en forsvarlig drift, sier konsernsjef Bjørn Maarud.

 • Helge Clem og Bjørn Maarud

  Kontrakten signert; Mercedes-Benz Vito 7 nye år som politibil

  Direktør i Politiets Fellestjenester Helge Clem og konsernsjef i Bertel O. Steen, Bjørn Maarud, undertegnet i dag den nye bilavtalen med Politiets Fellestjenester. Bertel O. Steen AS vil, med Mercedes-Benz Vito, være leverandør til politiet av stor patruljebil de neste 7 årene.

 • Bjørn Maarud og varebiler

  Bertel O. Steen er størst på varebil også i 2019

  Varebiler utgjør en svært viktig del av virksomheten til Bertel O. Steen. Med fire merker i porteføljen og en samlet markedsandel på 29,7 prosent i 2019, inntar Bertel O. Steen posisjonen som Norges største på varebil for andre år på rad.

logo

Postadresse: Bertel O. Steen AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon: 67 92 60 00