Han tar over etter Reidar Holtedahl som gikk over i rollen som merkesjef for Opel 29. januar. 

Ole Stefan Nedenes (36) har vært ansatt i Bertel O. Steen siden 2006 og har bred erfaring både fra servicemarkedet og salg. Han kommer fra stillingen som salgssjef for Peugeot varebil, og har også bakgrunn som teknisk sjef og produktsjef for merket. 

Ole Stefan Nedenes

– Ole har lang erfaring i Bertel O. Steen og kan vise til svært gode resultater. Prestasjonene for Peugeot varebil i 2019 taler for seg selv, da leverte merket all time high og ble Norges tredje mest solgte varebilmerke, sier Simen Heggestad Nilsen, konserndirektør for PSA Norge i Bertel O. Steen. 

– Ole nyter også stor respekt hos sine kollegaer, både på Lørenskog og ute i forhandlernettet. Jeg er utrolig glad for at Ole har takket ja til å bygge videre på arbeidet Reidar og teamet har gjort de siste årene for å styrke Citroën-merkevaren og salget fremover, sier Heggestad Nilsen. 

Selv ser Ole Stefan Nedenes frem til å lede det videre arbeidet med Citroën. 

– Citroën er et ikonisk merke som tør å skille seg ut. Både blant medarbeidere på hovedkontoret og i forhandlernettverket er engasjementet for merket stort, og 2020 er også året da Citroën endelig får ladbare bilmodeller, først med C5 Aircross Hybrid. Jeg gleder meg til å ta fatt på reisen med Citroën, sier han. 

Nedenes tar formelt over som merkesjef for Citroën 1. mars. Han vil fungere som salgssjef for Peugeot varebiler frem til ny person er på plass i stillingen. 

Lørenskog, 4. februar 2020