Reidar Holtedahl er ny merkesjef for Opel

Holtedahl kommer fra stillingen som merkesjef for Citroën der han tiltrådte sommeren 2016. Han har lang fartstid i Bertel O. Steen, hvor han begynte som produktsjef for personbiler i Mercedes-Benz Norge, i 2007. I perioden 2011–2014 var han salgs- og markedsdirektør før han tok over som servicemarkedsdirektør for Mercedes-Benz personbil. 

– Jeg er glad for å få Reidar Holtedahl inn som merkesjef for Opel. Reidar har bred bakgrunn fra bilbransjen, har levert gode resultater med Citroën og er en ekte merkeambassadør med stor entusiasme. Samtidig vil jeg takke Johnny for den jobben han har gjort med å få integrert Opel i Bertel O. Steen-organisasjonen i året vi har lagt bak oss, sier Simen Heggestad Nilsen, konserndirektør for PSA Norge hos Bertel O. Steen.

Holtedahl tiltrer sin nye stilling fra dags dato, og etterfølger Johnny Kr. Danielsen.

– Det har vært en spennende periode med å etablere Opel i et stort konsern som Bertel O. Steen. Fundamentet for en god reise videre er lagt, både i organisasjonen og med mange flotte produkter som skal lanseres. Nå kommer det en ny fase for Opel, og jeg synes det er fornuftig å slippe til nye krefter og ønsker selv å søke andre utfordringer i tiden som kommer, sier Johnny Kr. Danielsen.

PSA Norge starter umiddelbart rekrutteringen av ny merkesjef for Citroën. Simen Heggestad Nilsen er konstituert merkesjef for Citroën i perioden frem til rekruttering er gjennomført og stillingen igjen besatt.

Lørenskog, 29. januar 2020