Morten Harsem

Morten Harsem har takket ja til stillingen som administrerende direktør for OneCo Elektro fra 1. juni. 

- Det var ingen enkel beslutning. Jeg har hatt sju fantastiske år som leder av Snap Drive. Økonomisk har vi hatt en solid omsetningsvekst fra 233 millioner kroner i 2015 til 371 millioner i 2022. I år sikter vi mot 400 millioner i omsetning. Jeg vil gjerne berømme og takke hele organisasjonen som har stått på hver eneste dag for å oppnå god kundeservice og gode resultater, sier Morten Harsem.

Magnus Øverby, strategidirektør i Bertel O. Steen og styreleder i Snap Drive, takker Morten Harsem for godt utført jobb.

- Under Mortens energiske og målrettede ledelse har Snap Drive ekspandert i antall verksteder og levert gode økonomiske resultater over tid. Vi vil gjerne takke Morten for meget god innsats og ønsker ham lykke til i sin nye stilling, sier Magnus Øverby. 

Morten Harsem vil fungere i stillingen til og med 31. mai 2023, og tiltrer sin nye stilling 1. juni. Bertel O. Steen har igangsatt en rekrutteringsprosess både internt og eksternt for å finne ny administrerende direktør for Snap Drive som skal drive selskapets vekst videre. 

Lørenskog, 1. mars 2023