• Harald Frigstad

  Norges største varebilimportør venter kraftig økning i el-andel i 2021

  For tredje år på rad er Bertel O. Steen størst på varebiler i Norge, med en total markedsandel på 27,5 % i 2020. – I 2021 kommer merkene vi representerer med enda flere elektriske modeller og vi forventer en markant økning i el-andelen i varebilmarkedet. Samtidig vil dieseldrevne varebiler fremdeles ha en viktig rolle, spesielt blant de større modellene og i 4WD-segmentet, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Enkeltmodellen med flest nybilregistreringer fra Bertel O. Steen ble elbilen Mercedes-Benz EQC. Foto: Daimler

  Godt personbilår for Bertel O. Steen

  Bertel O. Steens merker sto for registrering av 21 157 nye personbiler i et totalmarked på 141 412 i 2020. Det er for våre merker en oppgang på 6 571 enheter sammenlignet med 2019. – Samlet sett ble fjoråret et godt år for vårt konsern når det gjelder salg av nye personbiler, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Harald Frigstad

  Tror på høyere bilsalg og økt andel elbiler

  Bertel O. Steen tror salget av nye personbiler i Norge vil øke til omtrent 145.000 biler i 2021. En høy ordrereserve ved inngangen av året kan øke utleveringene ytterligere. - Vi forventer at det for våre egne personbilmerker vil være rundt 90 prosent av dette som er elektrifisert, det vil si elbiler og ladbare hybrider, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Harald Frigstad under åpning mobilitetscontainer

  Første mobilitetscontainer fra Otto på plass i Oslo

  Tilbudet som Otto har er den eneste av sitt slag i Norge – deling av biler, elektriske sykler og elektriske sparkesykler i en og samme løsning. Stadig nye aktører får øynene opp for tjenesten og ser bruksmulighetene i Otto. Som et resultat av det er nå er den første mobilitetscontaineren avduket, levert av Otto til kunden Veidekke.

 • Posten

  Bertel O. Steen skal levere 83 lastebiler til Posten Norge

  Posten Norge AS, har nylig bestilt 83 Mercedes-Benz lastebiler fra Bertel O. Steen. Dette er den største enkeltordre av lastebiler for Bertel O. Steen i selskapets 119-årige lange historie. Posten Norge, med de tilhørende Bring datter-selskapene, er en betydelig transportør og disponerer Norges klart største flåte av egeneide kjøretøy, hvorav rundt 900 er lastebiler.

 • Bjørn Maarud

  Elbil-mangel ga svakt resultat for Bertel O. Steen

  Bil- og eiendomsselskapet Bertel O. Steen leverte et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på 456 mnok for 2019. Mangel på elektrifiserte modeller har medført et betydelig fall i konsernets nybilsalg. – Vi snur nå alle steiner for å kutte kostnader, inkludert lønnskutt på 25 prosent for konsernsjef og 15 prosent for andre medlemmer av konsernledelsen, sier konsernsjef Bjørn Maarud.

 • Service verksted

  Tiltak for å sikre forsvarlig drift

  I en global krise må også Bertel O. Steen innføre tiltak for å sikre en forsvarlig drift. – Vi har et viktig samfunnsoppdrag og skal holde hjula i gang. Samtidig må vi tilpasse farten når store deler av verden rundt oss stenger ned. Vi må derfor bruke verktøy som permittering og kostnadskutt på en fornuftig måte som balanserer dette og sikrer en forsvarlig drift, sier konsernsjef Bjørn Maarud.

 • Helge Clem og Bjørn Maarud

  Kontrakten signert; Mercedes-Benz Vito 7 nye år som politibil

  Direktør i Politiets Fellestjenester Helge Clem og konsernsjef i Bertel O. Steen, Bjørn Maarud, undertegnet 10. februar den nye bilavtalen med Politiets Fellestjenester. Bertel O. Steen AS vil, med Mercedes-Benz Vito, være leverandør til politiet av stor patruljebil de neste 7 årene.

logo

Postadresse: Bertel O. Steen AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon: 67 92 60 00