• Konsernsjef Harald Frigstad

  Har overtatt Fiat, Alfa Romeo og Jeep i Norge

  Fra og med 1. desember 2021 har Bertel O. Steen overtatt importen av bilmerkene Fiat, Alfa Romeo og Jeep til Norge. - Vi er glade for å få Fiat, Alfa Romeo og Jeep inn i konsernet og tilby våre kunder enda flere tradisjonsrike bilmerker i den brede modellporteføljen vi har i Bertel O. Steen, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Konsernsjef Harald Frigstad

  Bertel O. Steen blir importør av Fiat, Alfa Romeo og Jeep i Norge

  Bertel O. Steen overtar importen av Stellantis-bilmerkene Fiat, Alfa Romeo og Jeep. - Dette er tradisjonsrike bilmerker som kommer med spennende, elektriske modeller de kommende årene. Vi mener det er fullt mulig å øke salget av disse merkene i Norge betydelig, sier konsernsjef Harald Frigstad i Bertel O. Steen.

 • Rune Surland, Simona Trombetta og Petter Kjøs Utengen

  SpareBank 1 går tungt inn i Norges ledende bilabonnementsselskap

  Bilabonnementsselskapet Fleks får inn nye investorer i en rettet emisjon som verdsetter selskapet til rundt 700 MNOK. SpareBank 1 er største deltager i emisjonen med en investering på 255 MNOK. Fleks eies av Bertel O. Steen og har i dag 1 500 biler i flåten. Ambisjonen de neste to årene er å vokse til over 6 000 biler.

 • Podcast

  Bertel O. Steen lanserer to podcaster om bil

  Hvilket forhold har kjente nordmenn til bilen, og hva må du faktisk vite om bil? Dette vil programleder Erlend Osnes og bilekspert Stein Pettersen finne ut av i en ny serie med podcaster der de første episodene slippes i dag.

 • Harald Frigstad

  Firedoblet elbilsalg ga et godt resultat for Bertel O. Steen

  Bertel O. Steen AS leverer et driftsresultat på 865 millioner kroner og et resultat før skatt på 797 millioner kroner for 2020. En firedobling av elbil-salget er en av de sterkeste bidragsyterne til det gode resultatet. Elbilene sto totalt for 56,1 prosent av konsernets salg av nye personbiler i 2020.

 • Runar Myhre

  Runar Myhre slutter i Bertel O. Steen

  Bertel O. Steen skal i gang med neste etappe i fornyelsen av sin IT-arkitektur. – Etter snart syv år i stolen føler jeg tiden nå er riktig for å overlate den neste etappen på reisen til en ny leder, sier IT-direktør Runar Myhre.

 • Harald Frigstad

  Norges største varebilimportør venter kraftig økning i el-andel i 2021

  For tredje år på rad er Bertel O. Steen størst på varebiler i Norge, med en total markedsandel på 27,5 % i 2020. – I 2021 kommer merkene vi representerer med enda flere elektriske modeller og vi forventer en markant økning i el-andelen i varebilmarkedet. Samtidig vil dieseldrevne varebiler fremdeles ha en viktig rolle, spesielt blant de større modellene og i 4WD-segmentet, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Enkeltmodellen med flest nybilregistreringer fra Bertel O. Steen ble elbilen Mercedes-Benz EQC. Foto: Daimler

  Godt personbilår for Bertel O. Steen

  Bertel O. Steens merker sto for registrering av 21 157 nye personbiler i et totalmarked på 141 412 i 2020. Det er for våre merker en oppgang på 6 571 enheter sammenlignet med 2019. – Samlet sett ble fjoråret et godt år for vårt konsern når det gjelder salg av nye personbiler, sier konsernsjef Harald Frigstad.

 • Harald Frigstad

  Tror på høyere bilsalg og økt andel elbiler

  Bertel O. Steen tror salget av nye personbiler i Norge vil øke til omtrent 145.000 biler i 2021. En høy ordrereserve ved inngangen av året kan øke utleveringene ytterligere. - Vi forventer at det for våre egne personbilmerker vil være rundt 90 prosent av dette som er elektrifisert, det vil si elbiler og ladbare hybrider, sier konsernsjef Harald Frigstad.

logo

Postadresse: Bertel O. Steen AS
Postboks 52
1471 Lørenskog

Telefon: 67 92 60 00