Bertel O. Steen Detalj har besluttet å etablere landets første PSA Retail-hus. Med opprettelsen blir merkene fra PSA – Peugeot, Citroën og DS – samlet under ett tak på Bertel O. Steens lokasjon på Økern, sentralt i Oslo. 

Marius Thorberg, påtroppende daglig leder PSA Retail Oslo, Thorbjørn Myrhaug, direktør PSA Norge, Marius Hayler, adm. direktør Bertel O. Steen Detalj

Bertel O. Steen Detalj har en uttalt visjon om å forbedre og å utvide sin forhandlerdrift. Det er et ledd i strategien som har som mål å øke både omsetning og lønnsomhet i forhandlerkjeden, samt å styrke tilstedeværelsen i viktige regioner. 

Bertel O. Steen Oslo avdeling Økern er i dag eksklusiv Peugeot-forhandler. Med opprettelsen av PSA Retail Oslo samles merkene Peugeot, Citroën og DS på én lokasjon, og forhandleren blir en «One Stop Shop» for de franske merkene fra PSA. 

-Oslo er et viktig satsingsområde for Peugeot, Citroën og DS. De tre merkene tilbyr et bredt spekter med konkurransedyktige personbilmodeller og en komplett varebilrange. Hvert merke har tydelige og ulike posisjoneringer, og spiser derfor i liten grad av hverandres marked, uttaler Thorbjørn Myrhaug, direktør for PSA-organisasjonen i Norge.

PSA Retail er et etablert konsept i flere land i Europa, og PSA-konsernet har gjort seg gode erfaringer med å samle de tre merkene på samme sted. - Vi har tro på at dette konseptet vil slå godt an også i vårt marked, fortsetter Myrhaug. 

Flere synergieffekter

Alle de tre merkene kommer til å få sine dedikerte salgsområder i forretningen, mens håndteringen av servicemarkedet vil implementeres i dagens kundemottak og verksted. Tilslutningen av de to nye merkene vil også medføre oppgraderinger av byggmassen på Økern i henhold til merkestandarder for Citroën og DS. 

-Bertel O. Steen Detalj ønsker å satse på PSA Retail i Norge. Peugeot, Citroën og DS samlet på ett sted vil gi gode synergieffekter mellom merkene og være bidragsytende for en optimal drift av virksomheten, sier Marius Hayler, adm. direktør i Bertel O. Steen Detalj. 

PSA Retail Oslo vil etter hvert huse et dedikert PSA Proffsenter for vare- og næringsbiler. Dette vil drives i tett samarbeid med Bertel O. Steen Fleet Sales. - Dette er nok et eksempel på synergier vi kan dra ut av nye forretningsmodeller, presiserer Hayler. 

Forventet oppstart av PSA Retail Oslo er januar 2018. Marius Thorberg, nåværende daglig leder av Bertel O. Steen Oslo avdeling Økern, vil fortsette å lede forhandleren når også Citroën og DS er på plass. 

Marius Hayler, adm. direktør Bertel O. Steen Detalj, Marius Thorberg, påtroppende daglig leder PSA Retail Oslo og Thorbjørn Myrhaug, direktør PSA Norge

Ved eventuelle spørsmål, vennligst kontakt:

Thorbjørn Myrhaug, direktør PSA Norge: 991 18 124 / thorbjorn.myrhaug@bos.no 
Marius Hayler, adm. direktør Bertel O. Steen Detalj: 905 51 411 / marius.hayler@bos.no