Bertel O. Steen Bergen, avd. Åsane. Fra venstre Geir Håvardstun, salgsjef Citroën, Monica Seilen Nilsen, daglig leder og Thomas Myhr Eide, selger Citroën

Bertel O. Steen Detalj AS åpner 4. mai dørene for salg av Citroën på anlegget i Åsane nord i Bergen. Med det har detaljkjeden for første gang salgspunkt for fem av merkene konsernet importerer under samme tak, og forsterker eget forhandlerapparat ytterligere. 

Bertel O. Steen importerer på personbilsiden bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS og smart® til Norge. Konsernets egeneide forhandlerkjede, Bertel O. Steen Detalj, er tilstede på rundt 40 lokasjoner fra Norge. 

I Bergensdistriktet er Bertel O. Steen Detalj representert på tre steder – Arna, Minde og Åsane. Avdelingen i Åsane selger per i dag Mercedes-Benz, Kia, Peugeot og smart®, og har i tillegg tilbudt verkstedtjenester for Citroën og DS siden våren 2016. 

Med salgsoppstart av Citroën, blir fem av de tilsammen seks personbilmerkene Bertel O. Steen importerer, samlet i ett og samme bygg. Det er første gang en Bertel O. Steen-forhandler representerer så mange av personbilmerkene i konsernets portefølje innen nybilsalg. Det er også første gang søstermerkene Peugeot og Citroën forhandles fra samme bygg. 

«Vi har et uttalt mål om å etablere vår kjede stadig sterkere, spesielt i byområdene», sier Marius Hayler, adm. direktør for Bertel O. Steen Detalj. «Ved å samle flere merker under ett tak, kan vi trekke ut synergieffekter og vi får utnyttet potensialet i både bygg og medarbeidere. Der det ligger naturlig til rette for slike løsninger, streber vi mot det». 

Thorbjørn Myrhaug, direktør for PSA-organisasjonen (Peugeot, Citroën og DS) i Bertel O. Steen, ser frem til at Citroën igjen skal få salgsrepresentasjon nord i Bergen. «Å starte med nybilsalg av Citroën hos Bertel O. Steen i Åsane er en naturlig utvikling ettersom forhandleren har tilbudt servicemarkedstjenester for merket i over ett år. Bergen nord er historisk sett et stort Citroën-distrikt, det er gledelig at nye Citroën-modeller igjen får et salgspunkt i dette viktige området», uttaler Myrhaug. 

Monica Seilen Nilsen er daglig leder for Bertel O. Steen avd. Åsane. «Citroën er et spennende merke med lang historie og med bilmodeller som tør å skille seg ut. To dedikerte selgere er klare til å ta imot gamle og nye Citroën-kunder, både når det gjelder personbiler og varebiler», sier hun. 

Den offisielle åpningen for nybilsalg av Citroën hos Bertel O. Steen på Åsane skjer i dag, torsdag 4. mai kl. 17.00. 

Bertel O. Steen Bergen, avd. Åsane