Bertel O. Steen AS har inngått en avtale med Revolve NTNU for de neste tre årene, og vil bli én av to hovedsponsorer. Revolve NTNU er Norges Teknisk Naturvitenskapelige Universitet sitt team som skal konkurrere i «Formula Student». Dette er en fremtidsrettet studentorganisasjon, med sterkt fokus på teknologi, innovasjon og utvikling. Bertel O. Steen ønsker å være tett på fremtidsrettede miljøer, og opplever Revolve NTNU som en spennende samarbeidspartner.  

Revolve NTNU - Bertel O. Steen

Revolve NTNU er en uavhengig studentorganisasjon ved Norges Teknisk Naturvitenskaplige Universitet. Teamet består av mer enn 60 medlemmer som arbeider frivillig i parallell med fulltidsstudier innen ingeniørfag. Totalt er 13 ulike felt involvert og alle årstrinn ved skolen. Studentene representerer blant annet produktutvikling og produksjon (maskin), bygg- og miljøteknikk, elektronikk, datateknologi, teknisk kybernetikk, energi og miljø, og industriell økonomi. 

Å utvikle og bygge en racerbil fra grunnen av, på kun ett år, er en utfordring som krever innsats fra en rekke ulike fagområder, i tillegg til knallhardt arbeid og ressurser. Hvert år tar et nytt team på seg dette komplekse oppdraget for så å gå fra å være studenter til fullt ut kapable ingeniører.

Bertel O. Steen ble raskt inspirert av studentene og imponert over arbeidet de legger ned. Bertel O. Steen-konsernet har som ambisjon å ligge i front av utviklingen som skjer i bilbransjen, derfor passer samarbeidet med Revolve NTNU godt. Bertel O. Steen bidrar med en servicebil og et årlig tilskudd til teamet i avtalens tre år. 

– Vi kommer til å samarbeide med studentene på flere spennende arenaer, sier direktør for strategi og forretningsutvikling i Bertel O. Steen, André Sjåsæt. Vår bransje står foran en rekke store endringer, som vi foreløpig kun har sett starten av. Det som er sikkert fremover, er at vi også må utvikle og tiltrekke oss ny kompetanse. Det er derfor viktig for oss å opprette samarbeid med et av de viktigste miljøene for teknologi i Norge. Vi er stolte av å være én av to hovedsponsorer for de neste tre årene. Og, ekstra gledelig er det å få delta på lanseringen av den nye bilen i dag, sier Sjåsæt. 

– Vi gleder oss til å få inn en ny hovedsponsor, og er sikre på at dette blir et givende samarbeid på flere arenaer. Det er ekstra spennende å jobbe med Bertel O. Steen ettersom de virker minst like engasjerte og ambisiøse som oss, sier Cornelia Reme Næss i Revolve NTNU.