– Digitaliseringen i samfunnet åpner for nye produkter og tjenester også i bilbransjen. Bertel O. Steen posisjonerer seg for morgendagen ved å ha riktig kompetanse for å utvikle og styrke vår virksomhet. Derfor lyser vi nå ut mange nye og spennende stillinger i konsernet, sier konsernsjef Bjørn Maarud.
 
Bjørn Maarud - Bertel O. Steen
 
Maarud presenterte nylig en reorganisering av konsernet og varslet da økt satsing på nye tjenester. De nye stillingene er et resultat av dette strategisk viktige grepet.
 
– Vi forventer større endringer i bransjen vår enn noen gang tidligere. Globale trender som elektrifisering, biler tilkoblet internett, selvkjørende biler og mobilitet, har allerede begynt å påvirke vår industri kraftig. For oss betyr dette at vi må tilby innovative løsninger som forsterker kundeopplevelsen gjennom hele kundereisen, og sette kvalitet i sentrum – i en fremtid som er digital. Vi posisjonerer Bertel O. Steen for morgendagen og sørger for at vi har riktig kompetanse til å utvikle og styrke vår virksomhet, sier Bjørn Maarud.
 
Bertel O. Steen forsterker derfor laget med 17 nye ledere og eksperter. Det gjelder blant annet stillinger som:
- Direktør strategi og forretningsutvikling
- Forretningsutvikler
- Tjenestedesignere
- Head of Digital Product Development (ScrumMaster)
- Marketing automation manager
- Traffic manager
- Direktør finans og controlling
- Direktør kvalitet, HR, compliance
 
- Bertel O. Steen har de siste årene levert sterke økonomiske resultater, og er i fint driv fremover. Det jobbes bra på alle plan i konsernet. Ved å fylle på med ny kompetanse i tillegg til alt det gode arbeidet som allerede gjøres, vil vi være godt rustet for å kunne tilby kundene våre stadig bedre tjenester fra Bertel O. Steen, sier Maarud.
Bertel O. Steen
 
For mer informasjon: Anders Rikter, Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt: anders.rikter@bos.no / 920 84 996
 
Lørenskog, 25. november 2017