For ytterligere å styrke salgsorganisasjonen for buss i Norge har Daimler AG gitt den eksisterende Mercedes-Benz importøren Bertel O. Steen AS, import- og salgsrettigheter for det komplette Setra-programmet. Avtalen er gyldig fra 01.05.2017. 

Setra

Bertel O. Steen AS og Daimler AG har en lang felles forretningshistorie og tradisjon for samarbeid i Norge. Selskapet startet med import av Mercedes-Benz i 1929. I dag forvaltes også Daimler-produktene Smart og FUSO av Bertel O. Steen.

"Med denne endringen vil vi øke vår tilstedeværelse av begge merkene - Mercedes-Benz og Setra - i det norske markedet. Vårt mål er å øke vår markedsdekning ytterligere, samt å styrke våre tilbud og tjenester til de norske busskundene" uttaler Ulrich Bastert, ansvarlig for markedsføring, salg og kundeservice hos Daimler Bus. 

For Bertel O. Steen AS gir dette nye muligheter. Setra representasjonen bidrar til at vi kan bygge en enda sterkere bussorganisasjon i Norge, både for salg og servicemarked. Vi får en bredere og enda mer komplett produktportefølje, som gjør at vi nå kan tilby busser i alle klasser og segmenter.  

"Vi ser frem til å utvide våre aktiviteter i det norske bussmarkedet med Setra. Vi får nå den beste og mest komplette produktporteføljen i det norske bussmarkedet", sier Per Ragnar Johansen, direktør Mercedes-Benz Nyttekjøretøy hos Bertel O. Steen AS. 

Setra er et bussmerke med en lang tradisjon. I mer enn 65 år har Setra stått for eksklusive tur- og langrutebusser. Produktseriene TopClass, ComfortClass og MultiClass produseres hovedsakelig i Neu-Ulm, Tyskland. Setra vet hva markedet krever og kan tilby en rekke individuelle løsninger basert kundenes behov.