Flere nye ledere er nå klare for nye oppgaver i Bertel O. Steen. Knut Espenes har takket ja til jobben som salgs- og markedsdirektør for Bertel O. Steen Detalj. Knut forlater dermed importøren til fordel for forhandlervirksomheten vår etter å ha ledet Peugeotimportøren stødig gjennom krevende tider.

Knut Espenes

Knut Espenes vil få ansvar for all salg og markedsføring i Bertel O. Steen Detalj. Han har erfaring både som business controller, regionssjef, salgsdirektør og merkesjef. Knut får ansvar for salg av 19.500 nye biler og 15.000 brukte biler med en samlet omsetning på 9,5 milliarder.

– Vi er glade for å få på plass en ressurs som Knut Espenes i Bertel O. Steen Detalj. Det er åpenbart at hans erfaring med både salg og ledelse vil komme godt med, sier Marius Hayler, administrerende direktør for Bertel O. Steen Detalj.

Simen Heggestad Nilsen, som i det siste har hatt jobben som merkesjef for DS, tar i tillegg til DS nå også over som merkesjef for Peugeot. Dette skjer som en konsekvens av at Simen skal lede merket videre mot nye høyder i spennende tider fremover. Peugeot er det største franske merket i Norge, ledende i sine operasjonelle segmenter og skal vokse videre der.

– Vi er sikre på at Simen Nilsen er den rette til denne jobben, og at han vil bringe Peugeot videre fremover, sier Thorbjørn Myrhaug, direktør PSA Norge.

Simen Heggestad Nilsen

Simen Heggestad Nilsen får med seg Thomas Christensen som salgssjef for DS. Lanseringen av DS7, i et lite og eksklusivt forhandlernettverk, vil kreve den største pasjon og energi fra salgsledelsen. Thomas Christensen vil fylle denne rollen perfekt som tidligere produktsjef for både Citroën og DS.

– Thomas Christensen vil styrke DS-satsingen betraktelig og er den personen merket nå trenger for å vokse fra lanseringen av DS7, sier Thorbjørn Myrhaug.

Jobben som produktsjef for Citroën og DS skal fylles av webansvarlig i PSA, Joachim Valstad. Joachim startet i Peugeot under studietiden og har fungert som webansvarlig i PSA.

Endringene trer i kraft 1. februar 2018.

Ved eventuelle spørsmål, vennligst kontakt:

Anders Rikter, direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar: 920 84 996 / anders.rikter@bos.no     

Lørenskog, 4. desember 2017