3. mai lanserte Studentforeningen Revolve NTNU ikke mindre enn to biler de skal delta i årets Formula Student med. Bertel O. Steen er hovedsponsor og var til stede.

Stor interesse rundt bilene.

Nærmere 500 studenter, venner, familie og sponsorer var til stede under en høytidelig avduking av årets biler. Det var taler fra rektorer og studenter, samt hovedsponsorene. 

Are Knutsen, direktør for tjenesteutvikling og innovasjon i Bertel O. Steen, fortalte om konsernets engasjement i Revolve under gårsdagens arrangement i Trondheim. I tillegg var Bertel O. Steen representert ved Henrik Andre Olsen fra strategiteamet og Thea Ølstad fra HR. 

– Vi sponser Revolve fordi bilbransjen og Bertel O. Steen er inne i en sterk omstillingsfase. I dette trenger vi folk som tenker nytt og som har dyp kunnskap for eksempel innen områder som behandling og analyse av store datamengder. Dette vet vi er svært etterspurt arbeidskraft nå som bransje etter bransje digitaliseres, sier Are. 

Han fortsetter: – For Bertel O. Steen er det derfor viktig å gjøre seg attraktiv som arbeidsgiver. Her synes jeg vi har markert oss godt. For eksempel utlyste vi to spesielle sommervikar-stillinger hos oss, utelukkende for NTNU-studenter. Responsen har vært overveldende!

Bilene som Revolve avduket er mildt sagt imponerende! Den ene av bilene gjør 0-100 på nærmere 2 sekunder, og i år har studentene i tillegg utviklet en selvkjørende racerbil. 

Vel så imponerende er også prosessen som leder frem til bilen. Enkelte av studentene legger ned nærmere tusen timer i året, ved siden av sivilingeniørstudier. 

– Hvis jeg som arbeidsgiver hadde mottatt en CV der det står Revolve, ville det blitt innkalling til intervju med en gang!, avslutter Are.

Are Knutsen på scenen under lanseringen av de nye Revolve-bilene

Bilene fra Revolve skal kjøre Formula Student-løp i sommer i Ungarn, Spania og Tyskland. 

På Revolve NTNUs facebookside kan man se livestream fra lanseringsarrangementet. 

Lørenskog, 4. mai 2018