Flere bilmerker og modeller samlet på ett sted gjør det enklere å være kunde. Derfor tilbyr Bertel O. Steen fra 19. april biler fra Peugeot og Kia fra sin flaggskipforhandler på Ullevål i Oslo – i tillegg til Mercedes-Benz og smart®.

Bjørn Maarud og Johnny K. Danielsen etter den offisielle snorklippingen på Bertel O. Steen Ullevål 19. april 2018

Bertel O. Steens forhandler på Ullevål har lenge vært spydspissen til Mercedes-Benz i Oslo, og selger både personbiler og varebiler fra det tyske merket. Nå får bilmodellene til Mercedes-Benz selskap av Peugeot og Kia i lokalene på Ullevål. Forhandleren vil dermed være et bilhus med fire merker: Mercedes-Benz, smart ®, Peugeot og Kia. Dette er i tråd med Bertel O. Steens flermerkestrategi for sin egeneide forhandlervirksomhet. 

Marius Hayler, konserndirektør i Bertel O. Steen Detalj, sier at dette grepet vil styrke Peugeot og Kia i Oslo samtidig som Mercedes-Benz beholder sin sterke posisjon. 

- En viktig grunn er at det for kundene våre er en fordel å kunne se på flere bilmerker og modeller på ett og samme sted. Forhandleren på Ullevål ligger også svært sentralt til med enkel adkomst. Det at Bertel O. Steen på Ullevål nå kan tilby flotte bilmodeller fra fire bilmerker, vil gjøre dette til et av Oslos beste bilhus, sier Marius Hayler.

Endrer navn til Bertel O. Steen Ullevål

Forhandleren endrer samtidig navn til Bertel O. Steen Ullevål AS. 

- Vi gleder oss til å vise frem enda flere av Bertel O. Steen-konsernets flotte produkter til både eksisterende og nye kunder. Vi skal samtidig klare å ivareta posisjonen som selve flaggskipet for Mercedes-Benz i hovedstaden. Alle merkene vil nyte godt av å ha dedikerte og kompetente medarbeidere samlet her. Sammen skal vi bygge Oslos flotteste bilhus, sier en entusiastisk Johnny Kristian Danielsen, daglig leder hos Bertel O. Steen Ullevål.

Bertel O. Steens forhandler på Skøyen stenger dørene fra 1. mai. Salg av nye biler vil deretter ivaretas på Bertel O. Steen Ullevål, mens servicemarkedet for Peugeot vil ivaretas av Bertel O. Steen-forhandlerne på Økern og Asker & Bærum.

Lørenskog, 19. april 2018