verkstedfrift

Bertel O. Steen Detalj AS

Bertel O. Steen Detalj er en av Nordens største aktører innenfor servicemarkedstjenester for personbiler og varebiler. Lokasjonene befinner seg fra Kristiansand i sør til Verdal i nord med rundt 40 servicepunkter for merkene Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Kia og smart®. 

Bertel O. Steen Detalj AS satser sterkt i servicemarkedet gjennom kundetilpassede produkter og tjenester. Bil er et avansert produkt som fortjener den beste pleie og omsorg. Medarbeiderne i Bertel O. Steen Detalj er godt rustet for en økt teknologisk kompleksitet som krever høy kompetanse. 

Snap Drive AS

Snap Drive er en viktig brikke i Bertel O. Steens strategi om å lede an i det norske servicemarkedet og et godt supplement til konsernets merkeverksteder. Vekstedkjeden opererer i det frittstående, merkeuavhengige verkstedmarkedet. Kjeden legger stor vekt på tilgjengelighet, på telefon og mail, men også i forhold til avdelingenes beliggenhet med nærhet til trafikknutepunkt og offentlig kommunikasjon. 

Alle Snap Drives verksteder utfører service og vedlikehold i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Det betyr at vilkårene for bilens garantier opprettholdes.

Snap Drive består av 27 verksteder lokalisert i de største byene i Norge, med ca. 200 årsverk. Kjeden ble kjøpt av Bertel O. Steen i 1996 og er i dag 100% eiet av konsernet. Snap Drives hovedkontor ligger på Hvam i Skedsmo.

Supplerer man med frittstående forhandlere som selger og server bilmerker som importeres av Bertel O. Steen, er antallet verksteder over 200.