Tall per 31.12 foregående år

verkstedfrift

Bertel O. Steen Detalj AS

Bertel O. Steen Detalj er en av Nordens største aktører innenfor servicemarkedstjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Lokasjonene befinner seg fra Kristiansand i sør til Verdal i nord med 41 servicepunkter for merkene Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, DS, Kia, smart® og Fuso.

Bertel O. Steen Detalj AS satser sterkt i servicemarkedet gjennom kundetilpassede produkter og tjenester. Bil er et avansert produkt som fortjener den beste pleie og omsorg. Medarbeiderne i Bertel O. Steen Detalj er godt rustet for en økt teknologisk kompleksitet som krever høy kompetanse. 

Snap Drive AS

Snap Drive er en viktig brikke i Bertel O. Steens strategi om å leden an i det norske servicemarkedet og et godt supplement til konsernets merkeverksteder. Vekstedkjeden opererer i det frittstående, merkeuavhengige verkstedmarkedet. Kjeden legger stor vekt på tilgjengelighet, på telefon og mail, men også i forhold til avdelingenes beliggenhet med nærhet til trafikknutepunkt og offentlig kommunikasjon. 

Alle Snap Drives verksteder utfører service og vedlikehold i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Det betyr at vilkårene for bilens garantier opprettholdes.

Snap Drive består av 22 verksteder lokalisert i de største byene i Norge, med cirka 200 årsverk. Kjeden ble kjøpt av Bertel O. Steen i 1996 og er i dag 100% eiet av konsernet. Snap Drives hovedkontor ligger på Hvam i Skedsmo.

Supplerer man med frittstående forhandlere som selger og server bilmerker som importeres av Bertel O. Steen, er antallet verksteder over 200.